Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten op maat

Uniek decor
Het unieke decor van San Marco Village, al dan niet met gondola’s en carnavalsmaskers, doet u wegdromen en brengt u meteen in feeststemming. U kan de keuze van de zaal aanpassen naar de stijl van uw evenement: balzaal Gritti Palace, bibliotheekzaal Accademia en de Farmacia die werd ingericht als een authentieke apotheek. Of verkiest u de hippe look van de Fenice of de romantiek van het San Marcoplein? De keuze is aan u.

Verfijnde catering
Een evenement bij San Marco Village is niet enkel een lust voor het oog, maar ook pure verwennerij voor de smaakpapillen. Onze chef, Frank Pets, tovert de meest heerlijke gerechten op tafel. Hij staat bekend om zijn authentieke keuken en showcooking met de Green Egg barbecue. Hij verwent zijn gasten graag met nieuwe technieken zoals een espuma of gelatine, maar zal altijd trouw blijven aan de eigen gastronomische waarden. De kwaliteit van het eten is en blijft onze prioriteit.

Persoonlijke service
Van de service en de animatie tot de catering en de aankleding: alles is tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van ons team maken van elk evenement weer een pareltje. Laat uw evenement aan ons over en wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Geniet met volle teugen van uw feest!

Vlot bereikbaar
San Marco Village is gelegen nabij Aartselaar op de A12 en dus vlot bereikbaar vanuit Antwerpen en Brussel. Ook parkeren is geen probleem dankzij onze ruime ondergrondse parking.

*Bekijk hier alvast onze cateringbrochure San Marco Village 2015

U mag altijd mailen naar info@sanmarcovillage.be of bellen naar +32 (0)3 844 89 77 om een brochure te ontvangen of een afspraak te maken voor een rondleiding.

bedrijfsfeesten