Een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest is San Marco Village in Schelle, regio Antwerpen. Het unieke decor van San Marco Village brengt u meteen in de feeststemming. Kies voor de zaal die het beste past bij uw bedrijfsfeest, zo biedt San Marco Village bijvoorbeeld de unieke locatie nabij Antwerpen voor spetterende bedrijfsfeesten! Ook het entertainment kunnen wij voor u verzorgen.

Een spetterend bedrijfsfeest bij San Marco Village in de buurt van Antwerpen

Voor uw klanten en personeelsleden kan de locatie van uw bedrijfsfeest belangrijk zijn. Een locatie kiezen die gemakkelijk bereikbaar is, is al een groot voordeel. Een bedrijfsfeest nabij Antwerpen, kan bijvoorbeeld zeker doorgaan bij San Marco Village in Schelle, Antwerpen. U kunt ook op een andere locatie naar eigen keuze een bedrijfsfeest organiseren. Ook dan staan wij graag voor u klaar:

  • Wij bezorgen de materialen en buffetten op de locatie van uw bedrijfsfeest in de omgeving van Antwerpen en daarbuiten.
  • Wij zorgen voor de aankleding, de service en de organisatie.
  • Lijkt het u wat om op een locatie buiten uw bedrijf een bedrijfsfeest te geven? Dan kijken wij voor u of dat mogelijk is. Denk hierbij aan een landgoed of een openbare plek.

Geschikt voor diverse bedrijfsfeesten nabij Antwerpen

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in Antwerpen om uw werknemers beter te leren kennen? Laat de experts bij San Marco Village u adviseren over de beste manieren om bedrijfsfeesten in de omgeving Antwerpen tot een succes te brengen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie