Laat de catering van uw bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgen door San Marco Village in Schelle. Onze koks maken voor uw personeel de heerlijkste gerechten. Gaat u een bedrijfsfeest organiseren vanwege een speciale gelegenheid, uitbreiding van uw organisatie of gewoon om de teamgeest te versterken? Laat dan de catering van uw bedrijfsfeest verzorgen door San Marco Village in Schelle.

Alles voor een perfecte catering van uw bedrijfsfeest

  • Het is mogelijk om de catering te verzorgen voor de receptie van uw bedrijfsfeest. Misschien wilt u met klanten en opdrachtgevers genieten van een aperitiefje en een gerechtje aan tafel voordat het feest losbarst?
  • Laat u de catering verzorgen voor een gezellige en verzorgde avond met uw personeel, dan kunt u bij ons aan tafel versbereide gerechten verwachten. Uiteraard hebt u als afsluiter een ruime keuze uit diverse soorten desserts.
  • Wilt u juist genieten van de vrijheid en ruime assortiment dat een buffet van San Marco Village te bieden heeft? Dan maken wij dit ook voor u mogelijk.

Kies uit verschillende arrangementen

Op het gebied van catering zijn er ook arrangementen voor drank af te sluiten voor uw bedrijfsfeest. Zo houdt u zorgeloos controle over uw budget. Bekijk de prijzen en mogelijkheden voor catering van uw bedrijfsfeest in onze brochure. De catering van uw bedrijfsfeest wordt tot in de puntjes verzorgd door San Marco Village. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie