San Marco Village biedt u een evenementenhal voor de organisatie van een onvergetelijk bedrijfsevenement. San Marco Village in Schelle (regio Antwerpen) heeft meer dan tien zalen. U vindt dus zeker een evenementenhal die geschikt is voor bijvoorbeeld uw productpresentatie of bedrijfsfeest. We hebben zowel klassieke als modern ingerichte zalen en verzorgen uw avond graag met onze vlekkeloze service.

San Marco Village biedt de geschikte evenementenhal in de regio Antwerpen

San Marco Village heeft moderne vergaderzalen/evenementenhallen met de nieuwste audiovisuele apparatuur, domotica en draadloze internetverbinding. De evenementenhallen hebben een grote capaciteit van 2500 m² (tot 2000 pers.) voor productvoorstellingen en kleine en grote bedrijfsfeesten. Bovendien bent u bij San Marco Village in Schelle (regio Antwerpen) verzekerd van een persoonlijke service om uw evenement, seminar of productvoorstelling in de door u gekozen evenementenhal te doen slagen. Daarnaast verzorgen wij ook de aankleding en de heerlijke gerechten voor u.

Contact met ons opnemen voor meer informatie

Kom naar San Marco Village als u een evenementenhal zoekt in de regio Antwerpen. Vraag meer informatie aan via ons contactformulier. Of bel ons voor het bespreken van een datum op: +32 3 844 89 77. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over onze zalen en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie