Als u zoekt naar unieke eventlocaties in de omgeving van Antwerpen, voor welke gelegenheid dan ook, bent u aan het juiste adres bij San Marco Village. Wij kunnen u steeds de passende omgeving aanbieden, van formele bedrijfsvoorstellingen tot de gekste themafeesten. Als u een unieke locatie zoekt voor uw feest, een productpresentatie of zelfs vergadering komt u naar San Marco Village.

Kies voor unieke eventlocaties in de omgeving van Antwerpen

San Marco Village heeft diverse moderne evenementenzalen die volledig kunnen worden ingericht voor het houden van een seminar, symposium of voor het geven van een groots bedrijfsevent. Onze unieke eventlocaties in de omgeving van Antwerpen hebben een capaciteit tot 2000 personen en zijn geschikt voor grote en kleine bedrijfsevents. San Marco Village, in de omgeving van Antwerpen, biedt u niet alleen unieke eventlocaties voor uw feest, maar staat ook voor u klaar met een persoonlijke service om uw seminar, evenement of productvoorstelling succesvol te laten verlopen.

Meer informatie? Neem contact op

Kom naar San Marco Village in de omgeving van Antwerpen als u unieke eventlocaties zoekt. U kunt meteen telefonisch contact met ons opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken: +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie