San Marco Village biedt bijzondere eventlocaties waar u voor iedere partij terecht kunt. Een evenement vraagt veel organisatie en tijd. Wij kunnen met u om de tafel om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals u wilt, van horeca tot audiovisuele apparatuur.

Bijzondere eventlocaties voor een onvergetelijk feest

San Marco Village heeft veel ervaring met het verzorgen van evenementen en de verhuur van verschillende eventlocaties. Onze zalen kunt u naar wens laten aankleden en ons personeel biedt u de zorg en gastvrijheid die uw gasten verdienen.

  • Voor de kick-off van een incentive kunt u eventlocaties afhuren. Wij verzorgen de communicatie, entertainment, drankjes en luxe hapjes.
  • Voor een presentatie van een product of dienst hebben wij zalen die tot tweeduizend man kunnen herbergen. Wij bieden voldoende parkeergelegenheden.
  • Heeft u een bedrijfsfeest op de planning staan, maar te weinig ruimte om iedereen uit te nodigen? Dan kunt u bij San Marco Village een mooie eventlocatie vinden met een Zuiders karakter.

Neem contact op om de locaties te bekijken

Wilt u onze eventlocaties bekijken, dan bent u van harte welkom bij San Marco Village. U vindt ons dicht bij Antwerpen, bel voor een afspraak op +32 3 844 89 77. Als u van tevoren ons uw plan mailt, kunnen wij u snel verder helpen. Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie