Eventlocaties | San Marco Village

San Marco Village biedt bijzondere eventlocaties waar u voor iedere partij terecht kunt. Een evenement vraagt veel organisatie en tijd. Wij kunnen met u om de tafel om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals u wilt, van horeca tot audiovisuele apparatuur.

Bijzondere eventlocaties voor een onvergetelijk feest
San Marco Village heeft veel ervaring met het verzorgen van evenementen en de verhuur van verschillende eventlocaties. Onze zalen kunt u naar wens laten aankleden en ons personeel biedt u de zorg en gastvrijheid die uw gasten verdienen.

 • Voor de kick off van een incentive kunt u eventlocaties afhuren. Wij verzorgen de communicatie, entertainment, drankjes en luxe hapjes.
 • Voor een presentatie van een product of dienst hebben wij zalen die tot tweeduizend man kunnen herbergen. Wij bieden voldoende parkeergelegenheden.
 • Heeft u een bedrijfsfeest op de planning staan, maar te weinig ruimte om iedereen uit te nodigen? Dan kunt u bij San Marco Village een mooie eventlocatie vinden met een Zuiders karakter.

  Contact met ons opnemen om de locaties te bekijken
  Wilt u onze eventlocaties bekijken, dan bent u van harte welkom bij San Marco Village. U vindt ons dicht bij Antwerpen, bel voor een afspraak op telefoonnummer: +32 (0)3 844 89 77. Als u van te voren ons uw plan mailt, kunnen wij u snel verder helpen. U kunt een e-mail sturen of gebruik maken van ons contactformulier.

 • Vrijblijvende informatie aanvraag

  Velden met * zijn verplicht

  Locatie