Een feest in een van de feestzalen van San Marco Village staat garant voor een feestelijke en gezellige avond op een boogscheut van Antwerpen. Komt u naar ons met familie, collega’s of vrienden? Met 2 of 2000 personen? Als ervaren planners nemen wij al uw zorgen uit handen en organiseren we uw feest, zodat u geniet van een onvergetelijke avond.

De feestzalen van San Marco Village in de omgeving van Antwerpen

Het is onze ambitie om uw feest tot een groot succes te maken en ervoor te zorgen dat uw gasten alleen maar goede herinneringen overhouden aan het event. Samen met een vaste contactpersoon worden uw wensen en behoeften besproken. Wilt u een uitgebreid buffet, vijfgangendiner of normale broodjesmaaltijd? Wilt u livemuziek? Wat voor aankleding wilt u? De keuze is aan u! Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van catering, muziek, licht en entertainment. We laten niets aan het toeval over en denken te allen tijde 2 stappen vooruit. U kunt kiezen uit 8 verschillende feestzalen op verschillende locaties in de omgeving van Antwerpen:

  • San Marco Village in Schelle
  • The View in Sint-Niklaas
  • Lane12 in Schelle
  • The Tree in Lier
  • The Service op locatie

Geschikt voor allerlei gelegenheden

Naast grote bedrijfsfeesten zijn onze feestzalen in de omgeving van Antwerpen ook zeer geschikt voor familiefeesten, seminars en huwelijksfeesten. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie