Heeft u als organisatie geen idee voor een bedrijfsfeest? Vertrouw op de ervaring van San Marco Village! Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander met originele ideeën voor een geslaagd personeelsfeest te komen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vind hier een origineel idee voor uw personeelsfeest

Omdat San Marco Village allround inzetbaar is, heeft u vele verschillende opties om uit te kiezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat uw idee voor een personeelsfeest nauwkeurig wordt opgevolgd met alle zorg voor hapjes en drankjes, maar ook voor muziek.

  • Soms is een avond onder muzikale begeleiding van band of artiest voldoende om samen met uw collega’s een knalfeest te vieren. Een avond kan beginnen met hapjes van een buffet en eindigen met een dansje voor het podium!
  • Mocht u meer van een georganiseerd programma houden, dan bieden wij workshops aan, van koken tot leren dansen.
  • Heeft u een idee over een bedrijfsfeest, maar weet u niet hoe u dit kunt uitvoeren? Wij hebben contacten in de entertainment, waarmee we geweldige avonden kunnen organiseren.
  • Mocht u met het idee zitten om het bedrijfsfeest bij u op locatie te vieren? Dan verzorgen wij graag de catering en aankleding voor u. Ook bediening kan voor u verzorgd worden.

Bespreek uw ideeën

Bel ons op +32 3 844 89 77 om uw idee te bespreken voor een personeelsfeest bij San Marco Village. Met een vaste medewerker bespreekt u de mogelijkheden, zet uw punten van aandacht alvast op de mail of maak gebruik van ons contactformulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie