Een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest is San Marco Village in Schelle. Het unieke decor van San Marco Village brengt u meteen in feeststemming. Kies voor de zaal die het beste past bij uw bedrijfsfeest. San Marco Village biedt zo de unieke locatie voor een spetterend bedrijfsfeest! Ook het entertainment kunnen wij voor u verzorgen.

Een onvergetelijke locatie van uw bedrijfsfeest

Voor uw klanten en personeelsleden kan de locatie van uw bedrijfsfeest belangrijk zijn. Kies bijvoorbeeld voor een locatie voor uw bedrijfsfeest die gemakkelijk bereikbaar is en kies voor San Marco Village. U kunt ook op een locatie van eigen keuze een bedrijfsfeest organiseren. Ook dan staan wij graag voor u klaar:

  • Wij bezorgen de materialen en buffetten op de locatie van uw bedrijfsfeest.
  • Ook kleine ruimtes kunnen gebruikt worden als feestlocatie. Naar wens kunnen wij zorgen voor de aankleding van uw bedrijfslokaal.
  • Lijkt het u wat om op een locatie buiten uw bedrijf een bedrijfsfeest te geven? Dan kijken wij voor u of dat mogelijk is. Denk hierbij aan een landgoed of een openbare plek.

Wilt u een feest geven om uw klanten beter te leren kennen? Laat de experts bij San Marco Village u adviseren over de beste manieren om dat te doen.

Bekijk of uw locatie geschikt is

Twijfelt u aan de geschiktheid van uw locatie voor het geven van een bedrijfsfeest? Bel San Marco Village voor meer informatie op +32 3 844 89 77. Wij bieden u de mogelijkheid om de locatie te bekijken. U kunt ook reageren via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie