Locatie personeelsfeest | San Marco Village

De geschikte locatie voor uw personeelsfeest treft u bij San Marco Village. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en bedienen uw gasten de hele avond lang, terwijl u samen met uw medewerkers onbezorgd kan genieten. Een feest voor uw personeel kan prima aangevuld worden met animatie.

Locatie voor uw personeelsfeest: groot of klein bedrijf
San Marco Village heeft zalen die geschikt zijn als locatie voor een personeelsfeest. Naast zalenverhuur bieden wij topentertainment en culinaire diners. Het is maar net waar uw bedrijf aan toe is.

 • Heeft u maar een kleine onderneming, dan kunnen wij voor tien personen een intieme maar spetterende locatie voorbereiden voor uw personeelsfeest.
 • Heeft u een groot bedrijf met honderden medewerkers ? Ook geen probleem voor San Marco Village. Wij bieden u een zuiderse locatie en topentertainment zodat u dynamiek creëert op uw personeelsfeest. 

  Neem direct contact met ons op
  Stuur het contactformulier van San Marco Village met uw wensen voor de locatie van uw personeelsfeest. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u niet wachten? Dan belt u ons naar +32 (0)3 844 89 77. U kunt ook een e-mail sturen. Wij helpen u graag met het organiseren van uw personeelsfeest!

 • Vrijblijvende informatie aanvraag

  Velden met * zijn verplicht

  Locatie