De geschikte locatie voor uw personeelsfeest treft u bij San Marco Village. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en bedienen uw gasten de hele avond lang, terwijl u samen met uw medewerkers onbezorgd kan genieten. Een feest voor uw personeel kan prima aangevuld worden met animatie.

Locatie voor uw personeelsfeest: groot of klein bedrijf

San Marco Village heeft zalen die geschikt zijn als locatie voor een personeelsfeest. Naast zalenverhuur bieden wij topentertainment en culinaire diners. Voor ieder bedrijf bieden wij verschillende mogelijkheden:

  • Heeft u maar een kleine onderneming, dan kunnen wij voor tien personen een intieme maar spetterende locatie voorbereiden voor uw personeelsfeest.
  • Beschikt u over een groot bedrijf met honderden medewerkers? Ook geen probleem voor San Marco Village. Wij bieden u een zuiderse locatie en topentertainment zodat u dynamiek creëert op uw personeelsfeest.

Neem direct contact met ons op

Wij zijn benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren. Vul het contactformulier in met uw wensen voor de locatie van uw personeelsfeest. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u niet wachten? Dan belt u ons via +32 3 844 89 77. U kunt ook een e-mail sturen. Wij helpen u graag met het organiseren van uw personeelsfeest!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie