San Marco Village is bij uitstek hét restaurant voor een communiefeest om nooit meer te vergeten. De eerste communie is een belangrijke gebeurtenis in het leven van kind. Het is een dag vol feestvreugde en daarom vraagt dit feest ook een spetterende locatie. San Marco Village biedt u een prachtige locatie met een restaurant voor een compleet verzorgd communiefeest.

Uitstekend restaurant voor een communiefeest

Wanneer de volwassenen rustig tafelen en genieten van een drankje, kunnen de kinderen zich in ons restaurant tijdens het communiefeest bezighouden met een kook- of circusworkshop of zich vermaken in de tv-hoek. Iedereen vermaakt zich en aan iedereen wordt gedacht. U boekt bij San Marco Village een all-in arrangement, zodat u zichzelf nergens zorgen om hoeft te maken. Naast communiearrangementen biedt ons restaurant nog andere mogelijkheden.

Wanneer komt u bij ons langs?

Laat ons tijdig weten wanneer u in ons restaurant het communiefeest van uw kind wilt komen vieren, zodat wij ons bezig kunnen houden met de voorbereidingen. U bereikt ons telefonisch via +32 3 844 89 77. We zien u graag verschijnen en geven u ook met liefde een rondleiding vooraf. Wenst u meer informatie te ontvangen? Of heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen voordat u boekt? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie