San Marco Village is dé traiteur voor al uw feesten en aangelegenheden in de omgeving van Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij verzorgen zowel de catering in onze eigen evenementenhal, als op locatie met onze speciale outside catering formule. Zo kunt u in uw eigen tuin of op uw locatie naar keuze genieten van de optimale service en kwaliteit van de verfijnde catering van San Marco Village.

Kies San Marco Village als professionele traiteur voor feesten en evenementen

Niets is zo leuk als het organiseren van prachtige feesten voor familie en/of vrienden op een unieke locatie. Met behulp van The Service, de traiteur van San Marco Village, kunt u tijdens uw feest rekenen op een vlotte service en het lekkerste eten. U geeft uw wensen aan ons door en wij zullen alles van A tot Z verzorgen, van de catering tot aan de aankleding en de animatie van het feest. Met de hulp van de professionele traiteur San Marco Village maakt u elk feest tot een groot succes. Kom alvast in de feeststemming en krijg online een eerste indruk van onze uitgebreide mogelijkheden!

Geef uw speciale wensen aan ons door

Ons professionele team heeft al eerder allerlei geslaagde evenementen buiten onze eigen evenementenhal in Schelle georganiseerd. Hierbij staat een persoonlijke aanpak en maatwerk te allen tijde centraal. Vanwege ons scherp oog voor detail kunnen wij, als professionele traiteur, alle zaken regelen voor uw aankomende feesten. Heeft u interesse in de diensten van San Marco Village? Neem dan contact met ons op via het nummer +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie