Als u op zoek bent naar een unieke feestzaal dan kunt u het beste contact met San Marco Village opnemen. Wij hebben zalen in verschillende oppervlakten en thema’s waar u heerlijk feest kunt vieren. U kunt een unieke feestzaal boeken om een bedrijfsfeest, huwelijk of lentefeest te vieren. Ook het organiseren van seminars en productpresentaties behoort tot een van de mogelijkheden. De grote feestzaal heeft het unieke karakter van het welbekende San Marco Plein in Venetië.

Een unieke feestzaal met een passend theam

Bij San Marco Village kunt u terecht voor uiteenlopende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld een prachtig themafeest vieren waarbij iedereen zich zoals het carnaval in Venetië verkleed. U kunt hier ook uw huwelijksfeest laten plaatsvinden. Alles wordt dan door ons tot in de puntjes verzorgd. Door onze verfijnde catering zullen uw gasten genieten van een hapje en een drankje terwijl er ondertussen gefeest wordt. Onze unieke feestzaal is ook de uitgelezen plek om een bedrijfsfeest te organiseren. U kunt daar teambuilding activiteiten inplannen terwijl wij de muziek, het licht en het eten en drinken regelen.

Boek uw favoriete feestzaal

Onze medewerkers staan paraat om u van dienst te zijn tijdens uw feest of partij. Daarbij geven wij u advies als u wilt boeken. U kunt dan langskomen voor een rondleiding en alles bespreken. Wij zorgen dan dat alles aan uw wensen zal voldoen. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar +32 3 844 89 77.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Locatie