Misschien heeft u met uw genodigden wel zin in meer dan alleen maar een lekker, gezellig etentje. Wil u achteraf ook samen met hen genieten van een totale feestsfeer met entertainment, een optreden, een dansfeest achteraf, …

Naast familiefeesten op maat organiseren we bij San Marco Village ook inschrijffeesten waar we onze verfijnde keuken combineren met spetterend entertainment.

Familiebrunch op zondag

Ontspannen met het ganse gezin ! Dit is genieten à volonté van de heerlijke buffetten met frontcooking, de leuke sfeer en de service door ons team én ook van de toffe kinderanimatie.

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Communie- en lentefeest

Het communie- of lentefeest van uw oogappels wordt een feest waar zowel klein als groot onbezorgd van geniet. Vier met heel de familie dankzij onze gezellige  all-informule.

Lees meer

Moederdagbrunch in The Tree

Eindeloze buffetten en showcooking, supertoffe sfeer, leuke locatie met veel daglicht, dit wordt een gezellige moederdag ! De kids maken een feesttaart voor de mama ! Kom met de ganse familie genieten van de moederdagbrunch in onze feestzaal The Tree te Lier op 14/5/17.

Lees meer