Misschien heeft u met uw genodigden wel zin in meer dan alleen maar een lekker, gezellig etentje. Wil u achteraf ook samen met hen genieten van een totale feestsfeer met entertainment, een optreden, een dansfeest achteraf, …

Naast familiefeesten op maat organiseren we bij San Marco Village ook inschrijffeesten waar we onze verfijnde keuken combineren met spetterend entertainment.

Fun & Dinner arrangement

Niet zomaar een etentje onder vrienden of collega's ! Geniet van een avondje met lekkere gerechten en toffe animatie. Zet uw speelgeld in aan de casinotafels of waan u in Studio54 en waag een danspasje op de beats van de DJ. Schrijf u in op deze thema-avond en beleef een topavond aan een all-in prijs tot 2u 's nachts !

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Familiebrunch op zondag

Ontspannen met het ganse gezin ! Dit is genieten à volonté van de heerlijke buffetten met frontcooking, de leuke sfeer en de service door ons team én ook van de toffe kinderanimatie.

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Communie- en lentefeest

Het communie- of lentefeest van uw oogappels wordt een feest waar zowel klein als groot onbezorgd van geniet. Vier met heel de familie dankzij onze gezellige  all-informule.

Lees meer