De familiebrunch op zondag 23 juni 2019 is in het thema Zomerbrunch en brengt ons in zuiderse landen met smaakvolle ingrediënten

Ontbijt en voorgerechtenbuffet

Ontbijthoek met kazen en fijne vleeswaren
Granola, fruit en yoghurt
Koffiekoekjes en croissants
Roereitjes, spiegeleitjes, wentelteefjes, spek en chipolata

Koud voorgerechtenbuffet

Vitello Tonnato
Koudgerookte Noorse zalm
Gambastaartjes met Griekse yoghurt en komkommer
Serranoham met galiameloen
Salade van penne met scampi's en zachte kerrie
Waldorfsalade met kippenreepjes
Tomatensalade met lente-uitjes
Aardappelwedges met italiaanse kruiden en olijfolie
Mixed salad met rode biet en worteltjes
Komkommersalade met pijnboompitjes en citrus

Buffetten en showcooking
Velouté van asperges met jonge spinazie
Medaillon van zalm met lentegroentjes
Geroosterde body peeled gambas met look
Conchiglie met scampi's en pancetta
Côte à l'os van de houtskoolgrill en versgeklopte béarnaise
Haasje van kloostervarken "Archiduc"
Kalkoenrollade met groene asperges en oesterzwam
Geroosterde tomaatjes met halloumi en kruidenpesto
Ravioli met asperges en mascarpone
Warme sauzen, groentenvariëteit, assortiment aardappelbereidingen, saladbar

Nagerecht
Uitgebreid dessertenbuffet met dessertglaasjes, ijsroomkar, fruitsalade, vers geklopte sabayon