Wij organiseren met veel passie uw bedrijfsevenement 

Het unieke decor van San Marco Village brengt u en uw gasten meteen in feeststemming. Of u nu met 10 collega’s of klanten komt feesten of u nodigt 2.500 relaties uit. Al onze zalen zijn stijlvol ingericht, combineerbaar en aanpasbaar aan de stijl van uw evenement.

Verfijnde catering

Een evenement bij San Marco Village is niet enkel een lust voor het oog, maar ook pure verwennerij voor de smaakpapillen. Onze chef en zijn team tovert de meest heerlijke gerechten op tafel en verwent uw gasten op uw bedrijfsfeest. Hij staat bekend om zijn authentieke keuken en showcooking. De kwaliteit van het eten is en blijft onze prioriteit.

Voordenken, de goede voorbereiding voor een geslaagd bedrijfsevent

Wij coördineren uw bedrijfsevent van bij het eerste contact en laten niets aan het toeval over. Reeds bij de eerste besprekingen luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwerken dit in een haalbaar voorstel. Wij bespreken het feest uitvoerig met de klant en met onze verantwoordelijken zodat wij goed voorbereid het evenement tegemoet gaan. Op de dag van uw bedrijfsfeest is uw vertrouwde contactpersoon ook aanwezig zodat het ganse team klaarstaat om u een gegarandeerd feest te bezorgen. U als organisator kan volop meegenieten van het bedrijfsfeest !

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

Sluit aan bij onze Fun & Dinner-feesten

Misschien sluit u, gezien uw beperkte groep, liever aan bij een van onze Fun & Dinner-feesten met heerlijke gerechten en spetterend entertainment aan een all-inprijs van € 79 p.p. incl. btw.

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Referenties

Merci voor de goede verzorging van ons feest. Iedereen was reuze enthousiast! Velen waren nog nooit in San Marco Village geweest, en weten nu dat dit een toplocatie is. Ook over het eten was iedereen meer dan tevreden. En vooral: de ontvangst en bediening: proficiat!

Ellen, maart 2016

Het was echt super vrijdag!! Alles was dik in orde en het was fijn om eens op het plein zelf te mogen zitten. Nog een dikke merci hiervoor (ook aan Johnny Crijns) en heel hard bedankt voor de goede zorgen en de fijne organisatie! Ook al jullie medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus ook voor hen een dikke pluim!

Marie, mei 2016