Wij organiseren met veel passie uw bedrijfsevenement 

Ons gepassioneerd en ervaren team begeleidt u naar een geslaagd bedrijfsfeest. Beschrijf uw wensen en de ervaring die uw gasten moeten beleven bij dit evenement en samen maken we een draaiboek die tot in de details wordt nagestreefd. Uw gasten zullen versteld staan van de service en de kwaliteit die wij aanbieden.

Het unieke decor van San Marco Village brengt u en uw gasten meteen in feeststemming. Of u nu met 10 collega’s of klanten komt feesten of u nodigt 2.500 relaties uit. Al onze zalen zijn stijlvol ingericht, combineerbaar en aanpasbaar aan de stijl van uw evenement.

Verfijnde catering

Een evenement bij San Marco Village is niet enkel een lust voor het oog, maar ook pure verwennerij voor de smaakpapillen. Onze chef en zijn team tovert de meest heerlijke gerechten op tafel en verwent uw gasten op uw bedrijfsfeest. Hij staat bekend om zijn authentieke keuken en showcooking. De kwaliteit van het eten is en blijft onze prioriteit. 

Wij stellen graag een menu voor naar uw wensen of u kan kiezen uit een reeds bestaand concept uit onze cateringbrochure

Voordenken, de goede voorbereiding voor een geslaagd bedrijfsevent

Wij coördineren uw bedrijfsevent van bij het eerste contact en laten niets aan het toeval over. Reeds bij de eerste besprekingen luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwerken dit in een haalbaar voorstel. Wij bespreken het feest uitvoerig met de klant en met onze verantwoordelijken zodat wij goed voorbereid het evenement tegemoet gaan. Op de dag van uw bedrijfsfeest is uw vertrouwde contactpersoon ook aanwezig zodat het ganse team klaarstaat om u een gegarandeerd feest te bezorgen. U als organisator kan volop meegenieten van het bedrijfsfeest !

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

Het recept voor een geslaagd bedrijfsfeest

De formule is identiek aan het DNA van ons team, het is een natuurlijke samenstelling van passie en klantgerichtheid

  • vanaf het eerste contact luisteren wij naar de wensen en bekommernissen van onze klant
  • we laten niets aan het toeval over, uw event wordt tot in de details doorgelicht en besproken
  • one-stop-shop : u kan op ons rekenen voor de totale organisatie van uw event in de mate dat u zelf bepaalt. 
  • WOW-gevoel : de gastvrijheid, het sfeerbepalend decor, de professionele aanpak, de heerlijke catering; wij streven naar een 100% geslaagd evenement

Referenties

Goede morgen Sarah,

Wij wilden je graag van harte danken voor jullie inzet en goede zorgen om van ons feest een success te maken.

Dit is aardig gelukt J, iedereen was tevreden en het was één van de mooiste feesten in 26 j., bedankt voor alles!

Sip-Well, januari 2019

Het was echt super vrijdag!! Alles was dik in orde en het was fijn om eens op het plein zelf te mogen zitten. Nog een dikke merci hiervoor (ook aan Johnny Crijns) en heel hard bedankt voor de goede zorgen en de fijne organisatie! Ook al jullie medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus ook voor hen een dikke pluim!

Marie, mei 2016