Een feest, seminarie of bedrijfsevent is niet perfect zonder aangepast eten en drinken. Ons cateringbedrijf The Service zorgt zowel in San Marco Village, in onze vaste eventlocaties in Schelle, Lier en Sint-Niklaas als op een plaats naar keuze voor de heerlijkste gerechten.

Elk feest, event zijn stijl

The Service tovert voor elk feest of event de heerlijkste gerechten op tafel. Versheid en kwaliteit vormen daarbij de rode draad en alles wat op het bord van uw gasten verschijnt, is een lust voor het oog. We houden ervan u te verrassen maar passen de catering altijd aan bij het concept dat u heeft gekozen.

Wat wenst u te eten?

Tijdens de bespreking van uw feest of event doen we tal van voorstellen in verschillende sferen en prijscategorieën. Dat kan gaan van een eenvoudig ontbijt of broodjesmaaltijd tot een meergangenmenu, een Green Egg barbecue, wereldkeuken,…  We staan echter open voor al uw voorstellen en houden daar maximaal rekening mee. Als leidraad stellen wij voor om de reeds samengestelde formules te bekijken 

Op een locatie van uw keuze 

Vertel ons waar u uw gasten wil verwennen. In San Marco Village, in een van onze externe feestlocaties, bij u thuis, in uw bedrijf, … in een hippe loods, een oud kasteel of op een varend binnenschip, … We zorgen ervoor dat:

  • de organisatie gesmeerd loopt
  • de locatie van top tot teen aangekleed wordt
  • de catering aangepast is aan het concept
  • er animatie wordt voorzien
  • uw gasten een onvergetelijke tijd beleven
  • u zich op de dag van het event nergens zorgen over hoeft te maken

Sinds juli 2018 hebben wij de Smiley behaald. Hiermee bewijst San Marco Village/The Service dat wij aan de strengste eisen voldoen opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid)

Een vaste contactpersoon begeleidt u van bij de voorbereiding van het voorstel tot en met de dag van uw event of feest.
Contacteer ons en leg de basis voor een uniek event

Referenties

Het was echt super vrijdag!! Alles was dik in orde en het was fijn om eens op het plein zelf te mogen zitten. Nog een dikke merci hiervoor (ook aan Johnny Crijns) en heel hard bedankt voor de goede zorgen en de fijne organisatie! Ook al jullie medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus ook voor hen een dikke pluim!

Marie, mei 2016

Ik wou jou toch nog laten weten dat het 25-jarig feest in San Marco van gisteren 9 december SUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEER was! Echt waar, alles erop en eraan: zeer lekker eten zalig dessertenbuffet, gezellige zaal, chique tafelschikking, ... kortom een fantastisch feest onder de super goede zorgen van San Marco Village!

Margot, december 2015