Een gezellig etentje met familie of vrienden, een ...

  • verjaardagsfeest
  • babyborrel
  • jubileum
  • huwelijksverjaardag
  • communiefeest
  • lentefeest

Samen bedenken we de ideale formule voor uw feest, ongeacht of u een grote familie heeft of in beperkte kring wil feesten.

Feesten op maat

Dit is de formule waarbij u alles zelf kan uitkiezen en bepalen. De richtprijs voor het menu met drank tijdens het diner is vanaf € 57 p.p. incl. btw

  • U bepaalt de datum van uw feest
  • U stelt het menu samen
  • U kiest de zaal in functie van uw thema en het aantal gasten

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

Inschrijffeesten

Door met uw gasten aan te sluiten op een van onze inschrijffeesten geniet u met uw beperkte groep vrienden en familie van een totaalconcept.

Fun & Dinner thema-avond

Een stijlvol avondje uit, met heerlijke gerechten en spetterend entertainment aan een all-inprijs van € 79 p.p. incl. btw.

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Familiebrunch op zondag

Een plezierige en ontspannen uitstap met het hele gezin. U geniet uitgebreid van het buffet terwijl de kinderen zich uitleven in de speelhoek of hun eigen taart versieren in de kids cooking workshop.

Raadpleeg de agenda en schrijf meteen in

Kerstbrunch en Oudejaarsavond

Gezellige Kerstbrunch met veel animatie en uitbundig vieren op Oudejaarsavond. Kom samen met ons genieten van de eindejaarsfeesten.

Bekijk de formules

Een tof communiefeest of lentefeest

Eindeloos genieten van de heerlijke gerechten, volop animatie voor volwassenen en kinderen. Een feest met alles erop en eraan. Bekijk hier het communie-arrangement

Referenties

Ik wou jou toch nog laten weten dat het 25-jarig feest in San Marco van gisteren 9 december SUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEER was! Echt waar, alles erop en eraan: zeer lekker eten zalig dessertenbuffet, gezellige zaal, chique tafelschikking, ... kortom een fantastisch feest onder de super goede zorgen van San Marco Village!

Margot, december 2015

Graag willen we jullie uitdrukkelijk bedanken voor het trouwfeest van Jonas & Inge. Het was een plezier om met jullie te werken, de flexibiliteit die aan de dag gelegd werd, was een enorme meerwaarde voor ons. Verder hoorden we veel complimentjes over het eten! Iedereen vond het een ontzettend mooie zaal en heeft een hele fijne avond gehad.

Lynn, april 2016