De mooiste dag van uw leven verdient een uniek en feestelijk decor. Zowel voor een klein gezelschap als voor een grote groep gasten hebben wij de geschikte zaal voor een onvergetelijk feest.

  • De hippe loungesfeer van zaal La Fenice
  • De warme gloed van Accademia 
  • De prachtige gevels op het San Marco-plein

Of misschien zoekt u een partner voor de organisatie van een feest op een andere droomlocatie. Hoe dan ook, samen werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

  • We nemen in overleg de praktische organisatie van uw huwelijk over.
  • We zorgen ervoor dat u enkel hoeft te genieten.

Misschien vindt u zich terug in een van de all-inpakketten die we aanbieden:

Of download ons magazine waarin u alle mogelijkheden ontdekt om uw trouwfeest helemaal af te stemmen op uw wensen.

Een culinair feest

Voor het avondfeest met diner kan u kiezen uit reeds samengestelde menu’s en walking dinnerformules of een combinatie van beiden. Uiteraard werken we ook graag een voorstel uit volgens uw wensen en budget.

Bekijk onze all-in-pakketten:

Of download ons magazine voor een huwelijksfeest op maat. 

We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te overlopen.
Contacteer ons

Referenties

Graag willen we jullie uitdrukkelijk bedanken voor het trouwfeest van Jonas & Inge. Het was een plezier om met jullie te werken, de flexibiliteit die aan de dag gelegd werd, was een enorme meerwaarde voor ons. Verder hoorden we veel complimentjes over het eten! Iedereen vond het een ontzettend mooie zaal en heeft een hele fijne avond gehad.

Lynn, april 2016

Een kort mailtje om jullie te bedanken voor de uit- stekende service en de heerlijke hapjes! De bediening verliep vlekkeloos en de jongens hebben het prima gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Yuna, mei 2016