De mooiste dag van uw leven verdient een uniek en feestelijk decor. Zowel voor een klein gezelschap als voor een grote groep gasten hebben wij de geschikte feestzaal voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Het romantische San Marco plein is dé ideale locatie voor een exclusief huwelijksfeest maar ook voor kleinere gezelschappen bieden wij mooie feestzalen. Achter de geveltjes van het San Marco plein bevinden zich 5 gethematiseerde feestlocaties zoals de balzaal Gritti Palace, de modern ingerichte La Fenice en de sfeer van een oude bibliotheek in Accademia.

Of misschien zoekt u een partner voor de organisatie van een huweljiksfeest op een andere feestlocatie. Hoe dan ook, samen werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

  • Wij luisteren naar uw wensen en maken hiervan een haalbaar voorstel
  • Uw persoonlijke contactpersoon begeleidt u vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op het trouwfeest zodat het ganse team klaarstaat voor een gegarandeerd geslaagd huwelijksfeest
  • Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan toeval overgelaten.
  • U geniet ten volle van het feest, uw coördinator neemt alle zorgen uit handen
  • Wij werken graag een voorstel uit naar uw wensen en budget. Toch al benieuwd naar onze uitgewerkte formules ? Bekijk dan alvast onze cateringbrochure

Hoe wilt u dat uw huwelijksfeest eruit ziet ? Vertel het ons en kom vrijblijvend onze feestzalen bekijken
Contacteer ons

Misschien vindt u zich terug in een van de all-inpakketten die we aanbieden:

Een culinair feest

Voor het avondfeest met diner kan u kiezen uit reeds samengestelde menu’s en walking dinnerformules of een combinatie van beiden. Uiteraard werken we ook graag een voorstel uit volgens uw wensen en budget.

Bekijk onze all-in-pakketten:

We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te overlopen.
Contacteer ons

Referenties

Graag willen we jullie uitdrukkelijk bedanken voor het trouwfeest van Jonas & Inge. Het was een plezier om met jullie te werken, de flexibiliteit die aan de dag gelegd werd, was een enorme meerwaarde voor ons. Verder hoorden we veel complimentjes over het eten! Iedereen vond het een ontzettend mooie zaal en heeft een hele fijne avond gehad.

Lynn, april 2016

Een kort mailtje om jullie te bedanken voor de uit- stekende service en de heerlijke hapjes! De bediening verliep vlekkeloos en de jongens hebben het prima gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Yuna, mei 2016