San Marco Village is de voorbije 10 jaar uitgegroeid tot een referentie voor feesten en events organiseren in stijl. We hielden daarbij steeds een paar zeer eenvoudige principes in ere en willen ons daar ook in de toekomst aan houden.

  • We luisteren goed naar onze klanten. Zowel in de aanloop naar hun feest of event als op de dag zelf doen we al het mogelijke om hun wensen te realiseren. Flexibiliteit is daarbij ons uitgangspunt.
  • We hebben de ambitie om een one-stop-shop te zijn voor alles wat komt kijken bij het organiseren van feesten en events. Zowel op onze vaste eventocaties ‘San Marco Village’, ‘The View’, ‘Lane12’ en ‘The Tree’ als op verplaatsing via ‘The Service’.
  • Wie een feest organiseert of gasten uitnodigt voor een zakelijk event heeft op de dag van de afspraak geen tijd om met praktische problemen bezig te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we niets aan het toeval overlaten en alle aspecten van de organisatie vooraf tot in de details doorspreken en regelen.
  • Klasse en stijl zitten in eerste instantie in de manier waarop mensen met mensen omgaan. We  beschouwen onze gasten als vrienden die we de tijd van hun leven willen bezorgen. We benaderen hen op een persoonlijke en respectvolle manier, zodat ze zich thuis voelen en graag terugkeren.
  • Feesten en creatief ondernemerschap gedijen best in een aangepast kader. Daarom leggen we de lat ook hoog voor de accommodatie van San Marco Village. We zijn fier op ons uniek en sfeerbepalend decor, onze flexibele zaalinrichting en onze hightech keukeninrichting.
  • Persoonlijk contact, een warme, gezellige sfeer en een uitmuntende service van bij het eerste contact tot aan het ‘tot weerziens’ zorgen ervoor dat het feest lang blijft nazinderen.

Feest- en seminarielocaties met grenzeloze mogelijkheden

Zowel in San Marco Village als op onze andere feest- en seminarielocaties laten we uw dromen en wensen uitkomen. Onze zalen beschikken over alle troeven voor een geslaagd evenement: sfeervolle interieurs, moderne audiovisuele infrastructuur, toffe bars en mooie buitenterrassen, met vlakbij een ruime parking voor al uw gasten.

Vertel ons waar u van droomt